Silkė su pievagrybiais ir pomidorais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

silkės file: 4 juostelės
svogūnai: 2 (dideli)
saldžiosios paprikos: 1
pievagrybiai: 400 g
konservuoti pomidorai: 400 g
česnakas: 2 skiltelės
druska
pipirai
cukrus: žiupsnelis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia svogūnus supjaustykime kubeliais bei pakepkime aliejuje, kol šie taps skaidrūs.
2
Tuomet į keptuvę suberkime plonomis juostelėmis supjaustytą papriką.
3
Kai šiek tiek pakeps suberkime griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Kai ir šie apkeps supilkime konservuotus pomidorus su visomis jų sultimis. Dar šiek tiek viską patroškinkime.
4
Pabaigai sudėkime sutraiškytą česnaką, bei pagardinkime druska, pipirais ir cukrumi.
5
Galiausiai atvėsiname, įpjaustyme mažus silkės file gabaliukus. Išmaišykime ir galime valgyti!