Silkutė su obuoliais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Silnai sūdytos silkių filė: 4
obuolių: 2
bulvių: 3
svogūnų: 1
svogūnų laišku: saujos
prieskonių: pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia silkę bei obuolius susmulkiname vidutinio dydžio gabaliukais. Bulves išverdame bei susmulkiname. Svogūną supjaustome žiedais.
2
Tuomet visus ingredientus dailiai sudedame į didelę lėkštę – pradedame nuo bulvių, tada dedame silkę, obuolius bei svogūnus.
3
Galiausiai patiekalą pagardiname mėgstamais prieskoniais bei papuošiame smulkintais svogūnų laiškais. Tikras gardumėlis!