Sriuba žiemai su perlinėm kruopom

Sriuba žiemai su perlinėm kruopom

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

AGURKINĖ SRIUBA ŽIEMAI SU PERLINĖMIS KRUOPOMIS

Ingredientai

agurkai: 2,5 kilogramo
morkos: 1 kilogramo
svogūnai: 1 kilogramo
lupti pomidorai: 1 kilogramo
perlinės kruopos: 800 gramų
9% actas: 200 mililitrų
druska: 3 valgomųjų šaukštų
cukrus: 150 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
1. Iš pradžių perlines kruopas išvirkite
2
2. Tuomet svogūnus supjaustykite kubeliais.
3
3. Morkas sutarkuokite.
4
4. Svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje. Aš pati kepinu tame pačiame dideliame puode, kuriame viską verdu.
5
5. Paskui dėkite kubeliais supjaustytus agurkus, pomidorus, virtas perlines kruopas, druską, cukrų, pipirus ir pilkite actą. Kai užvirs, troškinkite viską maždaug pusvalandį, vis pamaišydamos.
6
6. Po to išvirusį troškinį supilstykite į iškaitintus stiklainius bei uždarykite dezinfekuotais dangteliais. Viską šiltai apdenkite bei palikite visiškai atvėsti