Švelnios obuolių spurgos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

obuoliai: 2
kiaušiniai: 2
apelsino žievelės: 1 arbatinis šaukštelis (tarkuotos)
miltai: 400 mililitrų
pienas: 250 mililitrų
cukrus: 60 mililitrų
druska: 1/4 arbatinio šaukštelio
vanilės ekstraktas: 2 arbatiniai šaukšteliai
kepimo milteiai: 1 valgomasis šaukštas
augalinis aliejus
cukraus pudra
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia dideliame dubenyje suplakime kiaušinį, pieną, cukrų, druską, tarkuotas apelsinų žieveles bei vanilę. Tuomet įsijokime miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišykime tešlą, tačiau per daug nepermaišykime.
2
Po to obuolius nulupkime, supjaustykime centimetro storio griežinėliais bei išimkime sėklalizdžius. Griežinėlius mirkykime į tešlą ir dėkime į gerai įkaitintą aliejų. Galiausiai kepkime, kol gražiai pagels - maždaug minutes.
3
Iškepusius obuolius padėkime ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų nereikalingus riebalus, apibarstykime cukraus pudra ir tiekime valgytojams.