Tailandietiški vištienos lavašai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Vištienos krūtinėlė: 1 (grilyje kepta, nulupta odele, sumulkinta)
Žirnių daigai: pusė indelio
Mėta: 1/4 stiklinės lapelių
Kalendra: 1/4 stiklinės lapelių
Raudonieji svogūnai: 1 (plonai supjaustytas)
Lavašai: 4
Švelnus čili padažas: patiekimui***
Padažui:
Žalioji citrina: 1
Aliejus: 1 valgomasis šaukštas
Rudasis cukrus: 2 valgomieji šaukštai
Žuvies padažas: 2 valgomieji šaukštai
Česnakai: 1 skiltelė (sutrinta)
Raudonieji čili pipirai: 1 (supjaustytas)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dubenyje sumaišykite vištieną su žirnių daigais, žolelėmis ir svogūnu.
2
Padažas: išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite ingredientus stiklainyje. Užpilkite ant vištienos salotų.
3
Salotas sudėkite ant lavašo ir suvyniokite. Patiekite su padažu.