Aprašymas
Ponios ir ponai! Leiskite pristatyti savo šiandienos kūrinį - nepakartojamą torčiuką BLIŪDAS. Dabar tik būgštauju, kad iš šios grupės manęs neišmestų, nes recepto tai kaip ir nėra. Matot, aš namie pagal užsakymus kepu tortus. Nėra tų tortų baisiai daug, bet kai kepi nuolat, vis susidaro kokių nors likučių. Išmesti gerus dalykus man širdis neleidžia. Taip ir gimsta patys įvairiausi ir tiesiogine žodžio prasme nepakartojami torčiukai šeimynai ir bičiuliams, nes antrą kartą tokius pat sulipdyti būtų keblu. Bliūdo pavadinimą torčiukas gavo dėl darymo būdo. Jeigu norim ir turim, galim dar pamozoti kokiu kremu, o tada ant viršaus prilipinam (tai yra, įspaudžiam į kremą) morengines gėlytes. Į tarpukus galima prikaišioti riešutėlių ar šviežių uogų, čia jau tik fantazijos reikalas. Jeigu morengai gerai išdžiovinti, viduje yra visiškai sausi, o šaldytuve nėra drėgmės pertekliaus, šaldytuve nesudrėks. Tiesa, jeigu torčiuko kremas labai minkštas ir šaldytuve greitai nesutvirtėja, tada morengams gresia sudrėkti. Betgi tokį torčiuką galima išsyk valgyti, nebūtina penkias dienas laukti.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.