Trapus obuolių pyragas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

250 g sviesto
10 šaukštų cukraus
4 kiaušiniai
3 stiklinės miltų
600 g obuolių
cinamono šaukštelis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sutarkuokime sviestą. Atskirkime kiaušinių trynius nuo baltymų. Sviestą, kiaušinius, šaukštus cukraus sumaišykime, suminkykime tešlą ir padėkime į kamerą valandai laiko atšalti.
2
Tuomet obuolius supjaustykime. Kiaušinio baltymus suplakime su likusiu cukrumi ir cinamonu.
3
Galiausiai tešlą tarkuokime su tarka sviestu pateptame kepimo inde. Truputį tešlos pasilikime užtarkuoti ant viršaus. Sutarkavę tešlą sudėkime obuoliukus, užpilkime suplaktais baltymais ir ant viršaus dar užtarkuokime šiek tiek tešlos. Kepkime iki laipsnių temperatūrios įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių. Ragaujame su visa šeima ar draugais!