Traškios krabų lazdelės alaus tešloje

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Traškios krabų lazdelės alaus tešloje Na krabų lazdelės tešloje, tau jau klasikinis užkandis kiekvieno namuose. Daugelis užaugome valgydami jas, ir net nežinau iš kur atėjo tas būdas jas taip kepti, atrodo taip buvo visą mano vaikystę. Šios krabų lazdelės kiek kitokios, tešlai naudotas nealkoholinis alus, traškumo suteikiau papildomai uždėjusi džiuvesėlių. Na ir svarbiausias dalykas - patiekite su majonezo, aštraus pomidorų ir česnako padažu! Su šiuo padažu sekmė garantuota - vakarėliuose jos dings pirmos nuo stalo!

Ingredientai

• Krabų lazdelės ( aš naudojau 2 pakuotes po 16 , tai išviso = 32 krabų lazdeles)
• 1 kiaušinio
• 150 ml nealkoholinio šviesaus alaus ( kambario temperatūros )
• miltai - sunku pasakyti kiek, bet tešla turi būti truputį tirštesnė nei blynų
• prieskoniai - garstyčių milteliai, paprikos milteliai, džiovintas raudonėlis, druska, pipirai - dėkite pagal skonį
• 150 - 200 g panko džiuvesėlių
• aliejaus kepti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
1. Kiaušinį suplakite, sudėkite visus prieskonius ir dar kartą gerai išplakite.
2
2. Į plakinį supilkite alų ir dėkite miltus, jų turi būti tiek, kad tešla būtų šiektiek tirštesnė nei blynų.
3
3. Krabų lazdeles merkite į tešlą, tada apibarstykite panko džiuvesėliais. Kepkite keptuvėje ant gerai įkaitinto aliejaus. Kepkite pavartydami, turi apskrusti iš visų pusių.
4
4. I kitą dubenį įtarkuokite česnako skiltelę, dėkite majonezo, pomidorų padažo, išmaišykite. Patiekite kartu su keptomis krabų lazdelėmis. Skanaus!