Triušienos raumenį supjaustome maždaug cm storio juostelėmis. Mėsos griežinėlius pamušame ir dar kartą pasmulkiname juostelėmis. Triušienos išpjovos juosteles apvoliojame miltuose ir greitai apkepiname gerai įkaitintame aliejuje. Pabarstome druska, pipirais. Nulupame svogūnus, perskeliame pusiau ir supjaustome plonais griežinėliais, pakepiname aliejuje, kol suminkštėja. Į keptuvę ant pakepintų svogūnų suberiame miltus, (juos galite ištirpinti ne gausiame sultinyje) išmaišome, sudedame grietinę, pomidorų pastą, gerai išmaišome, įberiame druskos, pipirų ir čili. Jei padažas sutirštėjo, dar įpilame truputį karšto sultinio ar vandens ir pakaitiname, kol užverda.
2
Apkepintą triušienos befstrogeną (triušienos gabalėlius) sudedamas į padažą, išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname dar apie min. neužvirinant. Prieš patiekiant, triušienos befstrogeną pabarstome susmulkintomis petražolėmis, svogūno laiškais ir krapais. Triušienos befstrogeną į stalą paduodame su virtais ryžiais ir daržovių salotomis. Pirštelius laižysite.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.