Puikus patiekalas visai šeimai. Garždžios vakarienės!
Ingredientai
triušienos kepenėlių 300g
morkos
svogūno
česnako
čili
marinuotų pomidorų
grietinės
aliejus
naminio balto vyno
miltų
krapų
petražolių
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Nulupame svogūną, česnaką smulkiname kartu su čili krapais ir petražolėmis. Atskirai sutarkuojame morką.
2
Numirkytas kepenėles voliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, barstome druską ir pipirų. Kepame 10 minučių kiekvieną pusę.
3
Apkepus pilame stiklinę vandens į keptuvę, sudedame smulkintas daržoves bei prieskonines žoleles, troškiname dar 10 minučių.
4
Galiausiai sudedame grietinę ir pilame pusę stiklinės naminio balto vyno, maišydami troškiname dar 5 minutes.
5
Ant stalo pateikiame su bulvių koše ir namuose marinuotais pomidorais.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.