Trupininiai pyragėliai su uogomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Tešlai:
miltų: 100 gramų
cukraus: 100 gramų
sviesto: 100 gramų
graikinių riešutų: 100 gramų
Įdarui:
obuolių: 3
raudonųjų serbentų: 500 gramų
apelsinų: 1
cukraus: 100 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia riešutus pamirkome kelias valandas. Sviestą sukapojame gabaliukais, sumaišome su miltais bei cukrumi. Suberiame riešutus, gerai išmaišome.
2
Tuomet obuolius nulupame, išimame sėkleles, supjaustome kubeliais. Serbentus nuskabome nuo šakelių. Nuo apelsino nutarkuojame žievelę, iš minkštimo išspaudžiame sultis. Visus komponentus sumaišome, įberiame cukraus, išmaišome.
3
Galiausiai kepimo formeles patepame sviestu, įdedame uogų bei obuolių masės, ant viršaus užberiame miltų masės trupinių. Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie minutes.