Varškės ir krabų lazdelių užtepėlė

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikriausiai daugelis mėgstate įvairiais varškės užtepėles, nes jos mūsų Lietuviškui skoniui yra labiausiai prigijusios ir dažniausiai vartojamos namuose. Ši varškės užtepėle kiek kitokia, su dažnai šaldytuve turimu ingridientu - krabų lazdelėmis. Man asmeniškai krabų lazdelės labai skanu įvairiose salotose, mišrainėse ar net valgyti jas vienas! Šią užtepėlę paruošite labai greitai ir pažadu skoniu tikrai nustebinsite namiškius, bei svečius! o gal jūs turite kokių neįprastų tik jūsų šeimoje naudojamu būdų kaip panaudoti krabų lazdeles? Koks gi mėgstamiausias jų panaudojimo būdas?

Ingredientai

• 150 g varškės
• 90 g krabų lazdelių (galite naudoti ir daugiau jei norite)
• šiektiek krapų (dėkite pagal skonį)
• 1 nedidelio agurko
• 1-2 skiltelės česnako (aš megstu kai česnakas jaučiasi stipriau tai dėjau 2)
• 2-3 v.š majonezo
• druskos ir juodujų pipirų pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
1. Smulkiai supjaustykite agurką ir krabų lazdeles. Susmulkinkite krapus.
2
2. Dubenyje šakutės pagalba, sutrinkite varškę.
3
3. Į varškę įspauskite česnako skilteles, arba smulkiai jį sutarkuokite. Sudėkite krabų lazdeles, agurką, krapus.
4
4. Į masę dėkite majonezo. Dėkite tiek , kiek norite pagal pageidaujamą užtepėles tirštumą. Aš dėjau 2 v.š. Įberkite druskos, pipirų.
5
5. Patiekite su skrebučiais ar juoda duona. Aš šią užtepėlę dažniausiai suvalgau per 2 dienas.
6
Skanaus!