Pirmiausia gerai išmaišome visas sudedamąsias dalis (išskyrus razinas). Puodelyje įkaitiname aliejų. Į lėkštutę įberiame miltų, į juos dedame po arbatinį šaukštelį varškės masės, į vidurį įspaudžiame razinas bei suvoliojame graikinio riešuto dydžio rutuliuką. Rutuliukai neturi būti didesni, nes tuomet neiškeps viduriukas.
2
Svarbiausia - tinkamai įkaitiname riebalus. Jei jie bus nepakankamai karšti, spurgos prisigers labai daug nereikalingų riebalų, jei per karšti — viršus apdegs, o viduriukas nespės visiškai iškepti.
3
Tada aruoštus rutuliukus metame į karštus riebalus. Jų turi būti tiek, kad paruoštos spurgos plaukiotų nesiekdamos dugno. Spurgų dedame tiek, kad jos netrukdytų viena kitai "maudytis". Tuomet iškepus vienai pusei spurga pati apsivers. Ragaujam! ;)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.