Atskirkite vištienos mėsą nuo kaulų, o iš kaulų išvirkite sultinį.
2
Į faršą sudėkite piene išmirkytas bei nusunktas batono riekutes, pusę sviesto, šiek tiek praskieskite pienu ir gerai išplakite.
3
Iš gautos masės formuokite kūgio formos gaminius, sudėkite juos viena eile į puodą, iki pusės užpilkite karštu sultiniu, supilkite vyną, sudėkite perpus supjaustytus pievagrybius, uždenkite dangčiu ir apie 20 min. pakaitinkite.
4
Paruoškite padažą: trumpai pakepinkite miltus likusiame svieste.
5
Šiek tiek ataušinkite, praskieskite šiltu sultiniu, kuriame virė paštetukai.
6
Pavirkite apie 7 min. kad sutirštėtų ir pagardinkite citrinų sultimis, druska.
7
Sudėkite išvirusius paštetukus į lėkštes, papuoškite virtais grybais, užpilkite padažu ir patiekite su virtais lakštiniais.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.