Virtinukai su bazilikais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Gardūs bulviniai virtinukai su bazilikais Kitoks skonis vakarienei. Tokius virtinukus galima valgyti ir su kitokiu mėgstamu padažu.

Ingredientai

bulvių virtinukų receptui reikalingi produktai (išskyrus muskatų riešutus),
2 ryšeliai bazilikų,
100 g stipraus skonio kietojo sūrio (pvz., "Pecorino"),
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai tarkuoto kietojo sūrio.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bazilikų lapelius sukapokite ir suberkite juos į ruošiamą virtinukų tešlą.
2
Išvirtus ir gerai nuvarvintus virtinukus trumpai apkepkite svieste ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
3
Į keptuvę galima įdėti ir šviežio gerai sunokusio mėsingo pomidoro skiltelių, kurias prieš pabaigą nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.