Aprašymas
... nepasakyčiau, kad esame ypatingi subproduktų mėgėjai, bet, esant progai, - kodėl gi ne? Vištienos kepenėles prisimenu dažniau: patinka troškintos su morkomis pietums, keptos puikiai tinka salotoms, o paštetas su maskarpone išvis yra gėrių gėris. O va širdelės, nors ir gardžios, labai retas svečias mano virtuvėje, net pati nežinau kodėl. Kai jas ruošiu, visada prisimenu istoriją apie pažįstamos dukrą, kuri grįžusi iš svečių, nustebusi pasakojo mamai, kad jai siūlė vaišintis sriuba su širdėlėmis, iš kurių kyšojo balti vamzdeliai ...žodžiu, moralas toks - subroduktų kokybė pirmiausiai priklauso nuo itin kruopštaus jų paruošimo.
Bulvių košę grūdu su sviestu, grietinėle ir būtinai įtarkuoju muskato riešuto.
Dar supjaustau šviežią agurkėlį, parūgštinu citrinos sultimis ir dumplainio griežinėliais, pagardinu alyvuogių žiedeliais.
Tada druskos, cukraus, čilio ir alyvuogių aliejaus šlakelis.
Taip iš paprasto subprodukto gimsta sekmadienio pietūs
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.