Vyne troškinta vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištų: 1 (supjaustyta gabaliukais)
miltų: žiupsnelio
alyvuogių aliejaus: 4 šaukštų
svogūnų: 1 (susmulkintas)
salierų: 1 (supjaustyto)
sauso baltojo vyno: 125 mililitrų
pomidorų: 3 (didelių, išimtomis sėklomis ir supjaustytų)
džiovintų raudonėlių: 1/4 arbatinio šaukštelio
druskos
šviežių maltų pipirų
balzaminio acto: 2 šaukštų
grybų: 100 gramų (supjaustytų)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia vištienos gabalėiukus pavoliojame miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Trumpai pakepiname vištienos gabaliukus, sudedame svogūnus bei salierus, pakepiname dar apie minutes. Supilame vyną, sudedame pomidorus, pabarstome raudonėliais, druska bei pipirais.
2
Tuomet uždengiame dangčiu, sumažiname ugnį bei troškiname minučių (vištienos gabaliukus vieną kartą apverskite).
3
Galiausiai supilame balzaminį actą, sudedame grybus bei patroškinkite maždaug minučių. Tikras skanumėlis!